Informacije

Impressum

Segafredo Zanetti  d.o.o.

Špruha 44

1236 Trzin

Kontakt

Telefon: +386 1  430 49 75
Telefax: +386 1 430 49 76
E-Mail: info@segafredo.si

SI 79761593

Reševanje sporov v EU

Evropska komisija zagotavlja platformo za spletno reševanje sporov na naslovu https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Naš e-poštni naslov boste našli v zgornjem kolofonu.

Reševanje potrošniških sporov / splošni poravnalni organ

Nismo pripravljeni ali obvezani sodelovati v postopkih reševanja sporov pred poravnalnim organom za potrošnike.

Odgovornost za vsebino

Kot ponudnik storitev smo v skladu s 1. odstavkom 7. člena nemškega zakona o telemedijih odgovorni za lastno vsebino na teh straneh po splošnih zakonih. Vendar pa nam v skladu z 8. do 10. členom nemškega zakona o telemedijih kot ponudniku storitev ni treba nadzirati posredovanih ali shranjenih zunanjih informacij ali raziskovati okoliščin, ki kažejo na nezakonito dejavnost.

To ne vpliva na obveznosti glede odstranitve ali blokiranja uporabe informacij po splošnih zakonih. Odgovornost v zvezi s tem je mogoča le od trenutka seznanitve s konkretno pravno kršitvijo. V primeru razkritja takšnih pravnih kršitev bomo to vsebino nemudoma odstranili.

Odgovornost za povezave

Naša ponudba vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani tretjih oseb, na njihove vsebine pa nimamo vpliva, zato ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za te zunanje vsebine. Za vsebino povezanih strani je vedno odgovoren zadevni ponudnik ali upravljavec strani. Povezane strani so bile v času ustvarjanja povezav preverjene glede morebitnih pravnih kršitev, pri čemer niso bile ugotovljene nezakonite vsebine.

Trajni nadzor nad vsebino povezanih strani pa brez konkretnih znakov pravne kršitve ni smiseln. V primeru razkritja pravnih kršitev bomo takšne povezave nemudoma odstranili.

Avtorsko pravo

Vsebine in dela, ki jih upravljavci spletnih strani ustvarijo na teh straneh, so predmet nemškega avtorskega prava. Reprodukcija, obdelava, distribucija in kakršna koli uporaba izven avtorskega prava zahtevajo pisno soglasje avtorja ali ustvarjalca. Prenosi in kopije te spletne strani so dovoljeni samo za zasebno, nekomercialno uporabo.

Če vsebin na tej strani ni ustvaril upravljavec, se spoštujejo avtorske pravice tretjih oseb. Kot take so označene zlasti vsebine tretjih oseb. Če boste kljub temu naleteli na kršitev avtorskih pravic, prosimo, da nas o tem ustrezno obvestite. V primeru razkritja pravnih kršitev bomo takšne vsebine nemudoma odstranili.

Fotografije:

  • Segafredo Zanetti
  • Tik/Tak Segafredo Zanetti
  • Segafredo Grandi Eventi
  • Segafredo Coffee Systems
  • Massimo Zanetti Beverage Group
  • Shutterstock
  • Adobestock