BARI SEGAFREDO

Filozofija koncepta franšize Segafredo Zanetti

Prepričanje lastnika in ustanovitelja podjetja Segafredo Zanetti, Massima Zanettija, je ponesti popolni italijanski espresso v svet. Odlična kombinacija 5 M-jev podjetja Segafredo je bistvena za optimalen uspeh skodelice kave Segafredo, ki povsod po svetu poskrbi za enako doživetje okusa.

Da bi lahko zagotovili visoko raven kakovosti in s tem omogočili kompetentnost blagovne znamke, smo po vsem svetu ustanovili franšizne bare, poimenovane Segafredo Zanetti Espresso. Delujejo kot nosilci znamk, pri katerih je najbolj pomembno to, da se zrna kave kar najbolje pretvorijo v odlično skodelico espressa.

Dobrodošli v barih Segafredo!

Bari Segafredo nudijo najboljše italijanske kavne specialitete. Za sladko življenje (oziroma la dolce vita) ne zadostuje samo popolna kava, pač pa je potrebno tudi pravo italijansko vzdušje z vsemi svojimi potankostmi. Dovolite, da vas v barih Espresso razvajamo z edinstveno ponudbo italijanskih dobrot: vina, aperitivi, vina prosecco, prigrizki, sladice, sendviči in številne druge. Tudi pri tem velja enako kot za kavo: strežemo le najboljše. Veselimo se vašega obiska v enem od naših barov.