Kava v zrnju

STORIA

Segafredo STORIA je povsem nova linija izdelkov, ki potrošnice in potrošnike s celovito zgodbo popelje na potovanje. S pomočjo QR kode na embalaži se lahko ljubitelji kave potopijo v svet kave Segafredo STORIA in izvejo vse o izdelku in njegovi zgodovini: točnem poreklu in sorti, nasadu in času pobiranja, prevozu, praženju in pakiranju.

S tehnologijo veriženja blokov lahko skozi QR kodo na paketu pregledno sledimo celotnemu potovanju kave. Kava Segafredo STORIA je plod sodelovanja z 51 pridelovalci kave iz območij Lempira in Intibuca v Hondurasu in je kava uravnoteženega okusa s sadnimi notami in prijetno kislino.

Storia je na voljo:

1.000 g v zrnu
500 g v zrnu
250 g mleta kava

 

 
VEČ O TEM

Selezione Crema

Bogat okus z zapeljivo žametno kremo. Zaradi blage aromatične mešanice in posebnega praženja je kava Selezione Crema primerna za vse vrste priprave kave. Na svoj račun bodo prišli zlasti ljubitelji espressa, kapučina in drugih vrst kave z italijanskim pridihom in popolno kremo. Selezione Crema – ena kava za vse priložnosti.

Kava Selezione Crema je na voljo kot:

1.000-gramsko pakiranje kave v zrnju
500-gramsko pakiranje kave v zrnju

Poleg tega je na voljo tudi kot:

1.000-gramsko pakiranje mlete kave

VEČ O TEM

Selezione Organica

»Užitek brez slabe vesti« – izbrana mešanica ekološko pridelanih vrst arabice in robuste z najboljših pridelovalnih območij na svetu je oplemenitena z izvirnim postopkom praženja po beneškem receptu in zagotavlja edinstveno doživetje okusa. Italijansko uživanje kave z edinstvenim okusom po čokoladi in zapeljivo žametno kremo.

Kava Selezione Organica ima oznako BIO Evropske unije in certifikat organizacije Rainforest Siegel.

Kava Selezione Organica je na voljo kot:

1.000-gramsko pakiranje kave v zrnju

VEČ O TEM

Selezione Espresso

Eleganten, močan espresso dolguje svoj poseben značaj cuvèja izvrstnim zrnom z brazilskih visokih planot. Mehka aroma in kremast okus z zapeljivo, svetlo rjavo kremo.

Kava Selezione Espresso je na voljo kot:

1.000-gramsko pakiranje kave v zrnju

5000 – gramsko pakiranje kave v zrnju

VEČ O TEM

Selezione Arabica

Mešanica najčistejših srednjeameriških in južnoameriških zrn arabice zagotavlja odlično doživetje okusa. Kava Selezione Arabica pomeni začinjeno aromo v kombinaciji z intenzivnim telesom in žametno kremo. Sadne, cvetlične note se z okusom kakava razvijejo v šopek, ki spominja na oreščke.

Kava Selezione Arabica je na voljo kot:

1000-gramsko pakiranje kave v zrnju

VEČ O TEM

Passione Espresso

Prendiamo un caffè? S skodelico kave Passione Espresso lahko začutimo pravi italijanski utrip življenja. Močna in intenzivna. Z nežnimi začimbami in prijetnimi odtenki temne čokolade in orehov. Mešanica izbranih zrn arabice in robuste poskrbi za prav poseben užitek v kavi, pri čemer svoje doda še praženje na pristni italijanski način.

Kava Passione Espresso je na voljo kot:

1.000-gramsko pakiranje kave v zrnih

 

 

VEČ O TEM

Passione Crema

Italia, ti voglio bene. Kava Passione Crema se ponaša s stilsko dovršeno sestavo iz kakovostnih zrn arabice in robuste s pridihom italijanske elegance. Žametna in aromatična. Z gosto kremo in nežnimi notami kakava, lešnikov in rjavih začimb za čustven užitek v kavi. Il caffè cremoso con la passione di Segafredo.

Kava Passione Crema je na voljo kot:

1.000-gramsko pakiranje kave v zrnih

 

 

 

VEČ O TEM

Passione Lungo

La vita è bella. Kava Passione Lungo zagotavlja harmoničnost vsakdanjega življenja. Lahka in izvrstna. Z blago mešanico žlahtnih zrn arabice in robuste. Vonj po sadju in cvetlicah pričara italijanski poletni dan. Malo grenkih snovi in nežnega okusa za blag užitek v kavi. Il caffè lungo con la passione di Segafredo

Kava Passione Lungo je na voljo kot:

1.000-gramsko pakiranje kave v zrnih:

 

VEČ O TEM