Trajnostni izdelki

ČISTI UŽITEK – ČISTI POSLI

Massimo Zanetti, predsednik skupine Massimo Zanetti Beverage Group (MZBG), dela, kar govori.

Poleg samega poslovanja si prizadeva, da bi stvari premikal na bolje. Tako je v ozadju pravične trgovine s kavo podjetja Segafredo Zanetti odgovornost, da ravnamo etično, pravično, človeško, ekološko in pošteno. Massimo Zanetti že od nekdaj podreja svoja dejanja in ravnanja veliki odgovornosti in ne zgolj kratkoročnemu povečevanju dobička.

Segafredo Zanetti Organic

Ekološko kavno mešanico Segafredo Organic sestavljajo najkakovostnejša zrna Arabice in Robuste, pridelana in pobrana v različnih državah, kot so Mehika, Peru in Tanzanija. Nežen okus in bogato aromo kave Organic lahko pripišemo zrnom Robuste ter daljšemu in intenzivnejšemu praženju.

Kava Segafredo Organic ima oznako BIO Evropske unije in certifikat organizacije Rainforest Siegel – »Užitek brez slabe vesti«.

Kava Segafredo Zanetti Organic je na voljo kot:

1.000-gramsko pakiranje kave v zrnih

 

VEČ O TEM

TikTak Bio Organica Dark Roast

Kava Organica Dark Roast pod znamko TikTak je prvovrstna ekološka kava, ki se ponaša z najboljšo kakovostjo zaradi kakovostne mešanice zrn Arabice in Robuste. Kavna zrna so ekološko pridelana in pobrana v različnih državah, kot so Mehika, Peru in Tanzanija. Nežen okus in bogato aromo kave Organic Dark Roast lahko pripišemo zrnom Robuste ter daljšemu in intenzivnejšemu praženju.

Kava TikTak Bio Organica Dark Roast ima oznako BIO Evropske unije in oznako kakovosti »Pravična trgovina«.
S tem podpiramo pridelovalce kave v državah v razvoju in jim omogočamo obstoj z lastnimi sredstvi. Pečat pravične trgovine je oznaka, ki zagotavlja upoštevanje mednarodno določenih meril pravičnega trgovanja.

Kava TikTak Bio Organica Dark Roast je na voljo kot:

1000-gramsko pakiranje kave v zrnih

VEČ O TEM

Segafredo Zanetti Alleanza

Kava Alleanza je iz 100 % izbranih zrn kave Arabica. Naši izkušeni mojstri praženja skrbno pražijo kakovostne sorte surove kave po izročilu italijanskega recepta. Kava Alleanza s svojim aromatičnim in uravnoteženim okusom navduši tudi najzahtevnejše ljubitelje kave. Ustvarjena je posebej za gostinski sektor in je odlična za pripravo vseh vrst kavnih specialitet.Kava Alleanza se ponaša s certifikatom organizacije Rainforest Alliance.
Za to kavno mešanico se uporabljajo izključno kavna zrna s certificiranih kmetij.

Kava Segafredo Zanetti Alleanza je na voljo kot:

1.000-gramsko pakiranje kave v zrnih

BIOLOŠKO RAZGRADLJIVE KAPSULE

(Združljivo z izdelki Nespresso*)

Okoljska ozaveščenost posameznikov je vse pomembnejša. V skladu z motom Užitek brez slabe vesti lahko ljubitelji kave Segafredo zdaj pripravljajo trajnostne kavne specialitete tudi v aparatih za kapsule Nespresso*. Nove biološko razgradljive kavne kapsule so na voljo v štirih okusnih različicah. Kapsule kar najdlje ohranijo izvrsten okus in intenzivno aromo izbrane kavne mešanice.

* Registrirana blagovna znamka tretjega podjetja, ki ni v nobeni povezavi s skupino Massimo Zanetti Beverage Group.

VEČ O TEM