O KAVI IN DOSLEDNOSTI

Uspeh ideje o franšizi

KAKO SE JE VSE SKUPAJ ZAČELO

Na začetku je bilo težko Slovence prepričati z idejo »il vero espresso italiano«. Ljudje so dolga leta hodili v Italijo po nakupih in na počitnice in bili navdušeni nad njihovim espressom in cappuccinom, ko pa so se vrnili domov, ni bilo nikjer mogoče uživati v teh italijanskih kavnih specialitetah.

Danes je ime Segafredo Zanetti vedno bolj poznan na slovenskem trgu in dobavljamo kupcem po celotni Sloveniji.Trenutno je v  Sloveniji  Segafredo Espresso bar v Škofji Loki.

Da bi „La dolce vita“ – življenjski slog pravega italijanskega espressa – uveljavili tudi zunaj Italije, so leta 1989 na Dunaju na Grabnu odprli prvi espresso bar Segafredo Zanetti na svetu. Ta uspešen koncept je bil po vsem svetu izveden že več stokrat. Medtem sta bila razvita še dva franšizna koncepta Segafredo Select in Segafredo Caffè, da bi lahko ponudili ustrezno rešitev za vsako lokacijo.

 

PRISTNO ITALIJANSKO
Segafredo Caffè je nova privlačna franšizna priložnost skupine MZB Group (MZB Services). Priložnostna, sodobna interpretacija pristnega italijanskega caffèja, ki jo podpirata moč in svetovna prepoznavnost blagovne znamke Segafredo. Ustvarjena je za širok krog prebivalstva.

 

VRHUNEC ITALIJANSKE KULTURE CAFFÈ
Segafredo Select je bil razvit z enim samim ciljem: Ponuditi ljubiteljem kavarne, ki se zavedajo oblikovanja, najboljše v italijanski kulturi kavarne! Segafredo Select predstavlja edinstveno italijansko sproščeno „piazza“ vzdušje, katerega osnova je avtentična zgodovina blagovne znamke Segafredo. Dopolnjuje ga izjemna ponudba jedi in pijač, ki jo navdihuje italijanska kuhinja (koktajli, ki jih pripravlja barista, najboljša vina in pristna italijanska kuhinja), ter najboljše sodobno italijansko oblikovanje!

 

Ali tudi vaše srce bije za Italijo?

Naši franšizni partnerji so ambasadorji pravega italijanskega espressa – njihovo srce bije za Italijo, italijanski utrip življenja, za veselje pri pitju kave in za delo z ljudmi. Bara Segafredo Zanetti Espresso ne prepoznamo samo po napisu – gre bolj za enkratno zmes modernih elementov oblikovanja, izvirnih arhitekturnih rešitev in barvnih vzorcev, ki skrbijo za ponovno prepoznavnost po vsem svetu.

Ali želite postati franšizni partner podjetja Segafredo? Vabimo vas, da stopite v stik z nami!

 

Bi radi izvedeli več?
Stopite v stik z nami in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

    Strinjam se z obdelavo podatkov za namene uporabe te storitve.
    Predpise o varstvu podatkov najdete tukaj.

    [recaptcha size:normal]