Druge pijače

V NAŠIH ROKAH NI SAMO VAŠA KAVA

Naša ponudba se ne konča pri odličnem espressu, saj naš profesionalni portfelj izdelkov zaokrožata še vroča čokolada in čaj.

Crema Caffè

Kremast, na pol zamrznjen z izvrstnim okusom.

Crema Caffè je lahko slasten posladek po obroku, osvežitev za vmes ali dodatek k večernemu espressu. Inovativen izdelek iz kave in mleka, ki je toplotno obdelano pri zelo visokih temperaturah, je idealen za uporabo v espresso barih, kavarnah in restavracijah.

Priprava je povsem enostavna: vsebino pakiranja napolnite v aparat za pripravo ledenih napitkov, ga vklopite in izdelek po 45 minutah servirajte in zaužijte.

Crema Caffè je na voljo kot:

1-litrsko pakiranje

LEDENI ČAJ BRODIES

Odlična osvežilna pijača

Posebnost ledenih čajev Brodies je aromatičen sadni okus breskve ali limone z blago sladkobo.

Brezalkoholna pijača za odžejanje je na voljo v dveh prodajnih enotah:

330-mililitrska steklenica

ČAJ BRODIES – ELEGANTEN KOT PIRAMIDA

Premium asortiment za poznavalce čaja

Poleg klasičnega standardnega asortimana v čajnih vrečkah je na voljo tudi premium asortiman v obliki piramide, kjer se najde nekaj za vsak okus.

Čajna piramida je izdelana iz rastlinskih materialov, embalažo pa je mogoče reciklirati.

VEČ O TEM

ČAJ BRODIES

Škotska tradicija čajev

Britanci so po vsem svetu znani kot ljubitelji čajev. Brodies že 150 let z vso strastjo ustvarja čaj najvišje kakovosti. Za posebne vrste čajev se uporabljajo le najboljši čajni listi s predelovalnih območij po vsem svetu. Privoščite si izvrsten čaj, ki ga ponuja Segafredo.

 

VEČ O TEM

Vroča čokolada Hot Ciok

Prava italijanska vroča čokolada, ki človeka osreči

Vroča čokolada Segafredo Hot Ciok prepriča z intenzivnim čokoladnim okusom in neverjetno kremasto strukturo.Vroča čokolada Segafredo Hot Ciok je na voljo

 

kot:1.000-gramska vrečka
škatla s 4 x 25 vrečk po 25 gramov

Lionlap

Osvežilno drugačno!

LIONLAP je popolnoma nova osvežilna pijača, namenjena izključno za gastronomijo. Brez vsebnosti alkohola in z naravno gvarano pijača LIONLAP odlično dopolnjuje ponudbo za gastronome, ki svojim gostom radi ponudijo kaj posebnega.

Pijača LIONLAP je na voljo kot:

0,25 -litrska pločevinka

Kakav Hot Ciok Instantaneo

Edinstven čokoladni okus z manj kalorijami.

Kakav v prahu Hot Ciok Instantaneo lahko raztopite tudi v vodi. Pripravite si lahko zelo kakovosten kakavov napitek z bistveno zmanjšano vsebnostjo kalorij in maščob. Zaradi njegove izjemne topnosti bo napitek v skodelici zelo homogen, prepričal pa vas bo tudi z izvrstnim okusom. Idealno za tiste, ki pazijo na kalorije, kljub temu pa se ne želijo odreči vsemu sladkemu.

Kakav Segafredo Hot Ciok Instantaneo je na voljo kot:

1.000-gramska vrečka