Kariera

SEGAFREDO FAMIGLIA

Podjetje Segafredo Zanetti nosi v sebi skrivnost Italije. Po prijetnem požirku se vsak počuti nekoliko italijansko. Naša filozofija, ki se je rodila v Italiji, je do danes osvojila že več kot 100 držav sveta.

Segafredo Zanetti Slovenija  je bila ustanovljena leta 2005  in je hčerinsko podjetja Segafredo Zanetti SA. Ko se je podjetje širilo po srednji Evropi, so odprli še podružnice na Češkem, Madžarskem, Slovaškem, in na Hrvaškem, poslovanje na trgih srednje Evrope pa so še naprej usklajevali in vodili iz Avstrije.

Sedež podjetja je v Trzinu.  Naši zaposleni na različnih koncih Slovenije vsak dan z veseljem, strastjo in zavzetostjo udejanjajo filozofijo našega podjetja, servizio e qualità, Pri tem ključno vlogo igrajo tri temeljne vrednote v medsebojnih odnosih in tudi v odnosu z našimi strankami:

  • odprtost,
  • poštenost,
  • spoštovanje.

Kot odgovoren delodajalec pripisujemo velik pomen zdravemu ravnovesju med poklicnim in zasebnim življenjem, saj je za nas pomembno zadovoljstvo zaposlenih, prav tako pa tudi dolgo in predvsem zdravo sobivanje. Združljivost družine in dela podpiramo npr. s prilagodljivim delovnim časom, možnostjo dela od doma in drugimi ukrepi, ki so družinam prijazni.

»Zadali smo si cilj, da spodbujamo in stalno podpiramo svoje zaposlene. Zdrava in srečna skupina zaposlenih je temelj uspešnega podjetja, saj vsi dejavno prispevajo k zgodbi o uspehu,« pravi Wolfgang Reichl, generalni direktor podjetja Segafredo Zanetti CEE. Zato 90 % naših kolegov prihaja na delo z velikim veseljem ali z veseljem, kot kaže nedavna raziskava zaposlenih.

Postanite del družine Segafredo!

Pri nas lahko pričakujete: 

  • prepoznavnost blagovne znamke,
  • varno delovno mesto,
  • delovno področje z manevrskim prostorom,
  • veliko možnosti za osebni in strokovni razvoj ter izpopolnjevanje,
  • prijetno delovno okolje s številnimi ugodnostmi …
Zelo pomembna je seveda ljubezen do Italije in njenih kavnih specialitet! 

Skupaj z nami nadaljujte pisanje zgodbe o uspehu podjetja Segafredo!

Italija … le ena prijava vas loči od nje. Če trenutno ni objavljeno nobeno prosto delovno mesto,  vendar bi nas radi prepričali, da vas potrebujemo, se veselimo prijave na lastno pobudo!

Kontaktna oseba:
Maruša Plavčak

Tel.: +386 1 430 49 75
e-mail: plavcak@segafredo.si


Delovna mesta in delovna področja v podjetju Segafredo Zanetti se razvijajo tako raznoliko kot naša paleta izdelkov. Spoznajte ljudi, ki stojijo za blagovno znamko Segafredo. Veselimo se vašega povpraševanja.