SEGAFREDO ZANETTI & AC MILAN TEAM UP

27 január 2021

Začetni udarec za odlično partnerstvo – pred kratkim je podjetje Segafredo Zanetti postalo uradni partner legendarnega nogometnega kluba AC Milan.

Dva globalna igralca sta tako združila svoje moči, da bi v svet ponesla odlično italijansko kakovost in strast. Segafredo Zanetti je del skupine Massimo Zanetti Beverage Group in je s 43 milijoni popitih skodelic kave na dan eden največjih proizvajalcev kave na svetu.

Ustanovitelj podjetja Massimo Zanetti je še posebej navdušen nad novim partnerstvom: »Že od otroštva sem velik ljubitelj športa. Vedno so me gnale naprej strast ter pozitivne in socialne vrednote športa. Prav zato je naše podjetje tudi dolgoletni sponzor različnih disciplin. Nogomet ima v mojem srcu posebno mesto, tako kot AC Milan zaseda mesto v srcih milijonov navijačev po vsem svetu. Partnerstvo z nogometnim klubom AC Milan je zame kot vrnitev domov in upam, da bomo lahko prispevali k novim uspehom in tako nadgradili že dosežene.«

Segafredo Zanetti ni le sponzor, ampak tudi uradni kavni partner kluba AC Milan. Igralci in navijači se zato v gostinskih lokalih kluba lahko veselijo velikega izbora italijanskih kavnih specialitet podjetja Segafredo Zanetti.

Tudi Casper Stylsvig (glavni direktor prihodkov v klubu AC Milan) je zadovoljen, da je bilo podjetje Segafredo Zanetti sprejeto med partnerje kluba, in z optimizmom zre v prihodnost: »To strateško partnerstvo bo koristilo obema blagovnima znamkama tako na nacionalni kot tudi mednarodni ravni, saj bo v inovativne dejavnosti vključilo milijone navijačev Rossonerov.«

Veselimo se razburljivih tekem, številnih golov in skupnih trenutkov za uživanje kave s klubom AC Milan – andiamo ragazzi!