La San Marco praznuje 100 let delovanja

22 január 2021

La San Marco- KAVNI APARATI ZA ESPRESSO OD LETA 1920

 

Zgodovinsko podjetje s sedežem v Gradisca d’Isonzo (GO) je prispevalo k svetovnemu uspehu velike italijanske tradicije espresso kave in je danes vodilna znamka kavnih aparatov na svetu.

Že skoraj stoletje si vsak dan prizadevajo, da bi poznavalcem italijanskega espressa ponudili kar največ. Običajni aparati in aparati na kapsule, mlinčki z dozirnikom ter druga profesionalna oprema za bare, restavracije in hotele. Čudoviti izdelki, ki so zanesljivi in preprosti za uporabo, s prepoznavnim skupnim slogom. Visokokakovostni aparati vsak dan spomnijo njihove stranke na to, da je bila njihova odločitev prava.
Aparati La San Marco so po vsem svetu cenjeni zaradi njihove funkcionalne zasnove in edinstvene tehnologije. Slovijo po avtomatskih in polavtomatskih aparatih za espresso in so priznani kot vodilni proizvajalec tradicionalnih aparatov z ročko, za katere imajo ekskluzivni mednarodni patent CLASS (Controlled Lever Anti-Shock System).

La San Marco. Preteklost, sedanjost in prihodnost italijanskega espressa.

MISIJA 

Stalno si prizadevajo za izboljšave, s katerimi zagotavljajo visoko kakovost in zanesljivost izdelkov, ki so varni in preprosti za uporabo. Ponuditi želijo vse konkurenčnejše in naprednejše aparate za espresso, ki uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo.

VIZIJA

ITALIJANSKA ODLIČNOST PO VSEM SVETU

Postati vodilna svetovna znamka v tem sektorju. To je cilj, ki jih žene, da se odzivajo na naraščajoče potrebe po nenehnem razvoju. Njihova prizadevanja za vse naprednejše tehnologije in prefinjene funkcionalne zasnove se nikoli ne končajo.

Odkrijte njihovo 100 – letno tradicijo v priloženem videu.  La San Marco  je predstavil novo elektronsko mojstrovino Centenario, ki združuje popoln design in tehnologijo. Razvita posebej za praznovanje 100 letnice podjetja

https://www.youtube.com/watch?v=R-zEuX3a-xE